HÜLYA  ÖZDAĞ ÖZEN

HÜLYA ÖZDAĞ ÖZEN

1976 yılında Elazığ’da doğdu. İlköğrenimini Elazığ’da ,orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur.1997 -2002 yıllarında Sabancı Holding  Pilsa Otomotiv A.Ş ve Temsa Otomotiv A.Ş’ de  çeşitli pozisyonlarda çalışan Hülya Özen, 2002 yılında kendi Sigorta Acenteliğini kurdu ve halen bu işine devam etmektedir.Hülya Özen, 2002 yılında Bakırköy İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanlığına başladı. Bakırköy İlçe Başkanlığı  Ana kademe  2. ve 3. Olağan Kongrelerinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Halkla İlişkiler ve Teşkilat başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Özdağ Özen, 2011 genel seçimde Elazığ’dan milletvekili aday adayı oldu. 2012 – 2015 Bakırköy Kadın Kolları İlçe Başkanlığı  görevi yaptı. Genel Merkez Kadın Kolları 4. Olağan Kongresinde MKYK üyeliğine seçildi. Teşkilat Başkan Yardımcısı 4. Bölge ve Ege Teşkilât sorumluluğu görevlerinde bulundu. Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde yiniden Mkyk üyeliğine seçildi. Teskilat Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge  Teşkilat Sorumlusu olarak gorev yapmaktadır. Hülya Özen, KADEM İş Dünyası ve Ekonomi Komisyon üyeliği, Yeditepe Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu  üyeliği, AKELDER Bakırköy Elazığlılar  Derneği  kurucusu  ve üyeliği görevine devam etmektedir.Evlidir.