HATİCE BOZDAĞ
MKYK Yedek Üye

HATİCE BOZDAĞ

1974 yılında İstanbul Kağıthane’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kağıthane’de liseyi Çağlayan Lisesinde okudu. Eskişehir Anadolu İşletme Fakültesi bölümünden mezun olan Bozdağ Okuma kariyerine Aydın üniversitesi Yerel Yönetimler Yerinde Yönetim bölümünden sonra Siyaset bilimi ve uluslararası İlişkiler bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Halen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu yönetimi 3. Sınıf öğrencisidir. Siyasi hayatına 2009 yılında AK PARTİ Büyükçekmece İlçe Başkanlığında Başladı. 2009-2014 Tarihleri arasında Büyükçekmece Ana Kademe Sosyal işler, Ekonomik işler Birim Başkanlığı 2014 Yerel seçimlerinde Büyükçekmece Meclis üyesi Adayı oldu. 2014 yılında yapılan İlçe Kongresinde 2014 - 2017 yılları arasında Büyükçekmece ilçe Başkanlığı yaptı.2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri 7 Haziran 2015 Genel seçim 1 Kasım 2015 seçimlerinde bulundu. 2017-2018 Tarihinde İstanbul İl Kadın Kolları yönetimi ve AR-GE Başkanlığı görevine getirildi. AR-GE Birimi olarak 39 İlçemizde Siyasette Kadın olmak, Niçin Teşkilattayız, Aile ve siyaset, Bağımlılıkla mücadele eğitimlerini Uzmanlar tarafından Teşkilatımıza ve kadın üyelerimize verildi. Yine 39 ilçemizde ‘’ Okumayan Kadın kalmasın’’ kampanyası ile okuma yazma seferberliği ve ‘’Çocuklarımla kitap okuyorum’’ kampanyası ile 700.000 kadınımıza ulaştık. Türkiye 81 İl Bazında İstanbul AR-GE Başkanlığı olarak ödül aldı. İstanbul TOBB Kadın Kolları üyesi olan Bozdağ Sivil Toplum kuruluşlarında da üyeliği bulunmaktadır. Ayrıca Özel Bankalarda Yönetici olarak çalışan Bozdağ Aile şirketi olan Yemek üretimi yapılan Firmada Finans koordinatörlüğü yapmaktadır. Evli 2 Erkek 1 Kız çocuğu Annesidir.