GÖZDE  KESKİN ÖZALP

GÖZDE KESKİN ÖZALP

7 Ocak 1984’te İzmir’de doğdu. Anne adı Ayşen, Baba adı İrfan olup aslen Aydın’lıdır.
İlkokulu Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulunda okuduktan sonra orta ve lise eğitimini Özel İzmir Amerikan Lise’ninde tamamladı. Akabinde Koç Üniversite İşletme Bölümünde mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesinde Pazarlama Yüksek lisansı devam etmektedir. Eğitim hayatı sürecince Lugano, İsviçre’de bulunan TASİS’te İngilizce yaz okulunda ve Barcelona, İspanya’da bulunan ENFOREX ‘centro de estudios internacionales’ ‘de İspanyolca yaz okulunda süreli eğitimler almıştır.
Üniversite eğitimini İstanbul’da tamamlayıp, 2006 yılından itibaren İzmir’de aile şirketleri olan İrfan Etiket Baskı ve Ambalaj San ve Tic. A.Ş.’de Pazarlama ve İhracat Koordinatörü olarak görev almaktadır. Aynı zamanda aile şirketleri olan Gümüş Hazır Giyim İç ve Dış Ticaret A.Ş’ de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
Siyasi hayatına 2011 yılında Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başlamıştır. Bu süreçte Ak Parti Menderes İlçe Koordinatörlüğü, Ak Parti 3. Bölge Başkanlığı, 2014 Yerel Seçimleri İl Program Sorumlusu ve 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimi İl Program Sorumlusu görevlerinde bulunmuştur. 2015 yılında Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumu İl Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olup; 2015-2018 yılları arasında Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev almıştır. 2018 Genel Seçimlerinde Ak Parti İzmir Milletvekili adayı olan Özalp, 2019-2021 yılları arasında tekrardan Ak Parti Dış İlişkilerden Sorumu İl Başkan Yardımcılığı görevi yapmıştır.
Siyaset hayatından önce çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler almıştır. Bunlar; EGİAD(EGE BÖLGESİ GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ) yönetim kuruluğu üyeliği; EGİFED(EGE GENÇ İŞ ADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU) Yönetim Kurulu Üyeliği, TUGİK(TÜRKİYE GENÇ İŞ ADAMLARI KONFEDERASYONU) Yönetim Kurulu Üyeliği (yedek) , ESD (ETİKET SANAYİCİLERİ DERNEĞİ)Yönetim Kurulu Üyeliği (yedek), TOBB-KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU Üyeliği, TOBB-GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU Üyeliği ve İZSİAD(İZMİR SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ) üyeliğidir.
İyi düzeyde İngilizce bilen Özalp, evlidir.