ARZU BAKIR
MKYK Yedek Üye

ARZU BAKIR

1971 Elazığ doğumluyum. Evli ve iki çocuk annesiyim. Anadolu Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimim devam ediyor. Bilgisayar da Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint) ve Java programlarında yeterliliğe sahibim. Yenimahalle’de ikamet etmekteyim. 2010 Yılından itibaren AK Parti Ankara İl Başkanlığında değişik kademelerde görev aldım.
Siyasi Geçmişim: AK Parti Ankara İl Başkanlığı-Siyaset Akademisi Derneği Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyeliği (2011), 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde AK Parti Ankara İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinde Program Sorumlusu yardımcılığı, AK Parti Ankara İl Başkanlığı-Ana Kademe-Halkla İlişkiler Başkanı ile Eğitim Komisyonu Üyeliği, “Hayal Sandığı Projesi”, “İstiklal Şairi Akif’ten İstikbal Sembolü Asım’a” konulu anma programı çalışmaları, “Kış Sohbetleri” programı ve diğer programlarda aktif görev (2012), AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığı Seçim İşleri Başkanlığı (2011-2012), AK Parti Ankara İl Ana Kademe Seçim İşleri Başkanlığında AKBİS sorumlusu, Eğitimci (2013-2015), Ankara İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği (2015-2018), 07 Haziran 2015 Genel Seçiminde Ankara İl Seçim İşleri Başkanlığında Bilgi İşlem Uzmanı ve Ankara SAS Koordinatörü, İl Eğitim Görevlisi, 01 Kasım 2015 Genel Seçiminde Ankara İl Seçim İşleri Başkanlığında Bilgi İşlem Uzmanı ve Ankara SAS Koordinatörü, 16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı referandumunda Ankara İl Seçim İşleri Başkanlığında Bilgi İşlem Uzmanı ve Ankara SAS Koordinatörü, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimler Başkanı (2018-2021), AK Parti Ankara İl Kadın Kolları 4. Kongresinde Başkan Yardımcılığı, Seçim İşleri Başkanı (2018), 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde AK Parti Ankara İl Kadın Kolları SKM Başkanı. 31-Mart-2019 Yerel Seçimlerde Ankara İl Eğitimcisi ve SAS (sonuç alma sistemi) koordinatörü.