31-10-2019 10:03:48

Genel Merkez Kadın Kollarımız Mahalle Başkanları İstişare Toplantıları, Türkiye genelinde devam ediyor

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ın katılımıyla büyükşehirlerimizde, İlçe Başkanları ve Mahalle Başkanlarının da bulunduğu genişletilmiş istişare toplantılarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Sayın Seda Gören Bölük, ziyaret edilen büyükşehirden sorumlu koordinatörümüz ve o ilin teşkilat sorumlusunun katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde;  öncelikle gidilen tüm illerde il başkanı ziyaret ediliyor, ardından tüm ilçe kadın kolları başkanları ve il yönetim kurulu ile kapsamlı bir tanışma ve istişare toplantısı yapılıyor ve ardından yine ziyaret edilen ilimizin tüm kadın meclis üyeleri ve tüm mahalle başkanlarının da katıldığı genişletilmiş toplantılara geçiliyor.

Bu toplantılarda öncelikle Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam, Teşkilat Başkanımız Sayın Seda Gören Bölük, il koordinatörümüz ve il teşkilat sorumlumuz ayrıca ziyaret edilen ilin kadın kolları başkanından oluşan bir divan kuruluyor.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ın başkanlık ettiği toplantılar yaklaşık 3-4 saat sürüyor. Toplantılarda kadın kolları ilçe başkanları ve mahalle başkanlarımıza hitaben konuşma yapan Sayın Çam, mahalle başkanlarımızın yapmış olduğu çalışmaların partimiz ve hedeflerimiz açısından ne derece önemli olduğunu kimliğimiz ve vizyonumuz açısından ehemmiyetini anlatıyor ve teşkilat aidiyetine vurgu yapıyor.

Gidilen her ilimize Genel Merkez çalışmalarımız ve teşkilat işleyişimizle ilgili gerekli bilgiler aktarıldıktan sonra soru cevap şeklinde ilçe başkanlarımızın sorularına cevap veriliyor sorunları ve önerilerine izlenimlerine kulak veriliyor.

Kongrelerimiz öncesinde büyük önem taşıdığını düşündüğümüz istişare toplantılarımız Ankara, Konya, Samsun ve Erzurum’da gerçekleştirildi. Program çerçevesinde tüm büyükşehirlerimizde bu toplantılar gerçekleştirilecek, ardından Genel Merkezimizde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları teşkilat başkanlığımızca yapılan sunumların ardından Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyelerimizce değerlendirmesi yapılacak.