30-12-2021 11:20:36

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Keşir yeni yıl mesajı yayımladı

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir’in yeni yıl mesajı;

“AK Parti, yurdun dört bir yanında dava aşkı için alın teri döken kadınların partisidir”

Sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken millet olarak yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Ülke ve millet olarak dünde olduğu gibi bugün de geleceğe güvenle bakıyoruz. 2022 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm çabamızı, ülkemizin kalkınmasına, demokrasimizin daha da güçlenmesine ve her alanda nice başarılara imza atmasına harcıyoruz. Türkiye, yetişmiş insan gücü, genç nüfusu, geçmişten gelen köklü birikimi ve zengin kaynaklarıyla dünyanın ileri gelen ülkeleri arasındadır. Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin önünde yeni ufuklar açan hükümetimiz, demokrasimizi kökleştirmek, özgürlüklerimizi artırmak, ülkemizi muasır medeniyet hedefine ulaştırmak ve beşeri sermayemizi güçlendirerek büyük Türkiye idealimize ulaşmak için yıllardır çalışmaktadır.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılına, büyük ve güçlü Türkiye idealimize tarihimizden aldığımız ilham ve güçle ilk günkü kararlılığımızla ilerliyoruz. Bu süreçte, sağlıktan ulaşıma, ticaretten sanayiye, spordan sanata her alanda güçlenmeye devam edip milletimizin beklentilerini karşılamayı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki, 2023’e giden bu süreçte kadınların emeği, ülkemizin ekonomi başta olmak üzere tüm alanlarda kalkınmasında lokomotif olacaktır. Beş buçuk milyon aktif üyesi ile dünyanın en büyük kadın hareketine sahip olan AK Parti, yurdun dört bir yanında dava aşkı için alın teri döken kadınların partisidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıldır elde ettiğimiz kazanımlarda, kuşkusuz tüm dava arkadaşlarımın emeği büyüktür. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren toplumsal yargıları kırarak, kadınları ikinci plana atan yaklaşımlarla mücadele ederek ve yasakları kaldırarak bu düzeye geldik. Her alanda başarılarıyla tarih yazan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde göğsünü tanklara karşı siper eden, ülkesi ve milleti için çalışan Türk kadınının en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Koronavirüs salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız 2021 yılına veda ederken, salgınla mücadelede borçlu olduğumuz tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 2022 yılının, Türkiye’nin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanda gelişmeye devam edeceği, yeni başarılara imza atacağı, dünya üzerinde olumlu izler bırakacağı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılında ahirete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, yurt içindeki ve yurt dışındaki vatandaşlarımız ile tüm soydaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2022’nin ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum.