AYŞEGÜL  EREN ÖZDEMİR
Mali ve İdari İşler Başkanlığı.

AYŞEGÜL EREN ÖZDEMİR

1976 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladı. (Ahmet Paşa İlkokulu,Behice Yazgan Kız Lisesi )
Üniversite tahsilini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde tamamlayarak 1997 yılında mezun oldu.
Üniversite yıllarından itibaren birçok sivil toplum kuruluşunda aktif çalışmalar yapan Ayşegül Eren Özdemir;
1996-1997 yıllarında Milli Gençlik Vakfı Genel Merkez Hanımlar Komisyonu Genel Başkan Yardımcılığı(Mali İşler Başkanlığı, Üretim Başkanlığı) görevlerini ifa etti.  Daha sonra sırasıyla; Refah Partisi Genel Merkez Kadın Kolları ( 1997-1998), Fazilet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları (1998-2001),Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları(2001-2002), Genel Başkan Yardımcılığı (Mali İşler Başkanlığı, Eğitim Başkanlığı, Genel Muhasiplik) görevlerinde bulundu. Çocuklarını yetiştirmek için siyasi ve sosyal çalışmalarına bir müddet ara verdi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarında Genel Sekreterlik ve Seçim İşleri Komisyonlarında görev yaptı.
4 Ağustos 2018 tarihinde yapılan Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde MKYK Üyesi olarak seçildi. 28 Ağustos 2018 tarihinde Genel Merkez Kadın Kolları Mali ve İdari İşler Başkanı olarak görevlendirildi. Orta düzeyde İngilizce bilen Ayşegül Eren Özdemir, evli ve üç kız çocuk annesidir.