ASLI  SEREN
Genel Sekreterlik

ASLI SEREN

1981 Malatya doğumludur. İstanbul Bakırköy İmam-Hatip Lisesinden 1999 yılında mezun olmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Ortağı olduğu şirkette Mali Müşavir ve Bilirkişi olarak çalışmaktadır.
2009 yılında gönüllü olarak başladığı parti çalışmalarına, 2010- 2011 yıllarında AK Parti Ankara Gölbaşı Kadın Kolları Teşkilat Uzmanlığı, 2011-2012 yılları arasında AK Parti Ankara Gölbaşı Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak devam etti. Daha sonra sırasıyla 2012-2014 AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği -Teşkilat Başkan Yardımcılığı, 2014-2017 AK Parti Ankara Gölbaşı ilçe Başkan Yardımcılığı-İlçe Sekreterlik Birim Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.
2018-2021 AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi olarak Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkan yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. Teşkilat Başkanlığı Biriminde Doğu Anadolu 1. Bölge Sorumlusu ve Karadeniz 2 Bölge Sorumlusu olarak devam etmiştir. Ayrıca 2019 yılında Gölbaşı İlçe Kadın Kolları Başkanlığını vekaleten yürütmüştür. 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimler de Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.
8 Mart 2021 tarihinde yapılan Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde MKYK üyesi olarak seçildi.
Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda aktif çalışmalar yapmaktadır. 2014-2019 yılları arasında Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi Kadın Kolu Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Ankara Meslekte Dayanışma Derneğinde ( ANMESDAY) Yönetim Kurulu Üyeliği- Genel Sekreter, ASMMMO, Oda Üyeliği ve Mesleki Denetim Komisyon Üyesi görevlerine devam etmektedir.
Orta düzeyde Arapça ve İngilizce bilen Aslı Seren, evli ve iki çocuk annesidir.