AYŞEGÜL  EREN ÖZDEMİR
Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanı

AYŞEGÜL EREN ÖZDEMİR

1976 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladı.(Ahmet Paşa İlkokulu, Behice Yazgan Kız Lisesi). Üniversite tahsilini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi-Maliye Bölümünde tamamladı. TOBB ETÜ Hukuk Fakültesinde Uzlaştırmacı eğitimi aldı. Üniversite yıllarından itibaren birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler aldı. 1996 -1997 yıllarında Milli Gençlik Vakfı Genel Merkez Hanımlar Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı (İdari ve Mali İşler Başkanı, Üretim Başkanı) görevlerini ifa etti. Daha sonra sırasıyla;
Refah Partisi Genel Merkez Hanımlar Komisyonu (1997-1998)
Fazilet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler Başkanı, Eğitim Başkanı) (1998-2001)
Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler Başkanı, Teşkilat Başkanı) (2001-2002) görevlerinde bulundu. Çocuklarını yetiştirmek için siyasi ve sosyal çalışmalarına bir müddet ara verdi.
2012-2016 yılları arasında Evrensel Hafızlar Derneği Genel Merkez Hanımlar Komisyonu’nda Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilat Başkanı) olarak görev yaptı. Ak Parti Genel Merkez Kadın Kollarında Genel Sekreterlik ve Seçim İşleri Komisyonlarında, başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 4 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde MKYK Üyesi olarak seçildi. 28 Ağustos 2018 tarihinde, MYK Üyesi görevine getirilerek, Genel Başkan Yardımcısı-Mali ve İdari İşler Başkanı olarak görevine devam etti. Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olarak görev yaptı. 8 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde yeniden MKYK Üyesi olarak seçildi.
Ayşegül Eren Özdemir, evli ve üç kız çocuk annesidir.